algemene voorwaarden

Verzending en levertijd

Wij verzenden iedere dag met uitzondering van het weekend en feestdagen. Op zondag is ons bedrijf gesloten.  Bestellingen die op een verzenddag voor 16:00 uur  geplaatst worden proberen wij met de zending van die dag mee te laten gaan. Bestellingen die na 16:00 uur geplaatst worden verzenden wij altijd pas de dag erna. Uw bestelling wordt na verzending binnen min.2 tot max. 5 werkdagen geleverd door Post.nl.

Verzendkosten

Alle vermelde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 6,95 euro. Bestellingen vanaf 60 euro worden gratis verzonden.

Waneer u een bestelling wil plaatsen vanuit het buiteland kunt u contact met ons opnemen per mail.

Wanneer u een bestelling plaats ontvangt u een definitieve bevestiging per email. Op deze bevestiging staan de artikelen die u besteld heeft en het totaalbedrag van uw bestelling incl. verzendkosten. U ontvangt een mail met uw track and trace code van Post.nl op het moment dat wij uw bestelling verzenden. Hiermee kunt u uw zending volgen.

Betalen

U kunt in onze webshop betalen via IDEAL betaling.  De betalingen worden verwerkt door ons betalingssysteem Mollie Payments.

Geplaatste bestelling

Helaas is het niet mogelijk om in een geplaatste bestelling een wijziging aan te brengen, controleer daarom altijd uw bestelling voor u deze definitief plaatst en betaald.

Voorraad

Indien een artikel wegens omstandigheden niet leverbaar is vermelden wij dit op de factuur en wordt uw aankoopbedrag dezelfde dag teruggestort door ons betaalsysteem Mollie payments. Het is voor ons helaas niet mogelijk u een ander artikel toe te sturen dan het door uw bestelde artikel. 

Uw bestelling ontvangen?

Wij adviseren u uw bestelling na ontvangst meteen nauwkeurig te controleren op onjuistheden en de kleding te passen. Dit in verband met de garantie en zichttermijn van 7 dagen.

Wij bieden geen garantie bij ritsen en knopen.

Artikelen worden hiervoor voor verkoop nauwkeurig gecontroleerd.

Ruilen/Retourneren/Reclamatie

RETOURNEREN: Artikelen (met uitzondering van artikelen uit onze SALE) kunnen zonder opgaaf van reden binnen 7 dagen geretourneerd worden. Retourneer de artikelen met de factuur naar onderstaand adres. De retourzending kunt u laten verzenden door een vervoersbedrijf naar keuze. Een retour aanmelden is niet nodig.

Rimarow kids fashion, De heikant 5, 4714RX, Sprundel

LET OP! Wij vergoeden geen verzend/retourkosten van een retourzending, deze zijn voor eigen rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en de verzend/retourkosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikel wordt na goede ontvangst binnen 5 werkdagen aan u teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald is. Het is niet mogelijk hier een ander rekeningnummer voor te gebruiken.

Wordt er een artikel geretourneerd uit een bestelling van boven de 60 euro waarbij geen verzendkosten betaald zijn geldt het volgende: brengt deze retourzending het aankoopbedrag van uw gehouden bestelling onder de 60 euro dan brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en verzend/retour en verpakkingskosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

© 2016 - 2024 Rimarow Kids fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel